Aloittelen nyt kirjoittamaan blogia keskeneräisestä nukkekodistani Villa Kissankellosta. Se on ollut teon alla jo reilun puoli vuotta, joten lisäilen sen valmistumisen vaiheista kuvia tänne sitten pikkuhiljaa. Tervetuloa kaikille kiinnostuneille lukemaan :)

Itse olen 21-vuotias nuorinainen Pohjois-Pohjanmaalta. Perhettä minulla on tällä hetkellä kolmen kissan ja miehen verran. Vaikka mies ei alkuun kovin kiinnostunut tästä minun projektistani ollutkaan, on harrastus imaissut häntäkin mukaansa, sillä ilman miehen apua esim. rungon pystytys olisi ollut mahdotonta.

Ihan ihkaensimmäinen nukkekotini on 11-vuotiaana kuvataidekerhossa pahvilaatikosta kasattu nukkis. Sen pohja on suoraan Lundby-tyylinen. Toinen nukkekotini ei juuri ehtinyt sisärakennusvaihetta pidemmälle, kun alkoi tuntua ettei tämä ole se "mun nukkis". Niinpä möin sen, kolmikerroksisen keskikokoisen nukkekodin.

Tämän nykyisen suunnittelun aloitin jo liki 2 vuotta sitten, mutta vasta viime keväänä koulun kiintokalustekurssilla tarjoutui tilaisuus toteuttaa se. Tein kurssilla nukkekodin osat 16mm valkoisesta melamiinilevystä, ja raahasin ne kotiin. Kotona ne odottivat varastossa lokakuulle -07 asti, jolloin oli aikaa ja mahdollisuus kasata se. Joululomalla sitten projekti eteni ja aloittelin nukkekodin tapetointia ja sähköistystä.