Pienen tauon ja tapettisekaannuksen jälkeen sain tapetoitua viimeisenkin porrashuoneen. Vaalea tapetti ei ole samaa kuin alemmissa kerroksissa, koska se oli loppu. Samalla sain pari seinävalaisinta lisää laitettua paikalleen. Taas kerran minua ärsytti, kun onnistuin ruttaamaan tapettia. Ovat niin ohuita nuo nukkekodin tapetit ja minulla vain tuota vääränlaista liisteriä... :(

.1207105.jpg

1207112.jpg

Ilmeisesti voisi tuota kameran kuvan resoluutiotakin pienentää ettei tulisi niin isoja kuvia. Näyttää vähän ikävältä pienennettynä nuo kuvat.

1207115.jpg

Makuuhuoneeseen tuli tosi kaunista, ihan oikeaa tapettia, jonka vaalealla pohjalla on kultaisia kasviaiheita. Jostain syystä tämä oli tosi helppo tapetti tapetoida ;D

1207124.jpg

1207129.jpg

Makuuhuoneeseen tuli tuollainen nätti pariovi. Haluaisin omaan kotiinikin makuuhuoneeseen tuollaisen ihanan parioven, eli nukkekotiin tulee näköjään tehtyä sellaisia valintoja joita voisi tehdä myös oikeassa elämässä... (mitä, eikö tämä minitouhuilu olekaan oikeaa elämää..?)

1207136.jpg

Edelleen makuuhuoneesta, sängyn taakse tulee seinään pistorasia, jonka kautta sähköistetään makkariin tuleva pöytävalaisin. Tuolla tavalla listan taakse piilotettuna pistorasia olisi näkyvilläkin mielestäni ihan siisti. Samalla tuli laitettua nukkiksen eka lista paikalleen. Ensin ajattelin rautasahalla sahata listat sopivan mittaisiksi, mutta hoksasin että saksilla saman asian saa tehtyä paljon kätevämmin ja siistimmin. Saksilla saisi jopa jonkinlaiset jiirit tehtyä.