Onpa siitä taas aikaa mennyt kun on tänne saanut kirjoiteltua ja laitettua uusia kuvia. Tapahtua kun on ehtinyt vaikka mitä. Enää vain kylpyhuone on ilman tapettia, eikä sekään olisi jos olisin saanut tilaamani määrän, mutta tapetti oli loppu :(

Tässä vielä makuuhuoneesta kuva, kovin on seinät vielä kalpeat mutta eiköhän tästä tule vielä kodikas ja kutsuva makkari :)

1752721.jpg

Keittiökin on saanut listat ja uusia hankintoja, aivan ihanan modernin ruokailuryhmän. Se tulee olemaan nukkekodin "arkiruokapöytä", sillä ruokasaliinhan tulee sitten hieno ruokapöytä tuoleineen.

1752679.jpg

1752714.jpg

Olohuoneeseen tein uuden takan, sillä ensin tekemäni takka on kyllä mielestäni ihan ok, mutta liian suuri. Halusin tehdä vähän selkeälinjaisemman kulmatakan, toivottavasti sinne mahtuu sisään jonkinlainen tulen näköinen... Takan oikealla sivulla on reikä siltä varalta että tarvitsee vetää sähköt. Takka on siis savea. Takan takana on pistorasia takan sähköistystä ja osan muutakin olohuoneeseen tulevaa sähköistystä varten.

1752672.jpg

Ehkä tuota takkaa pitäisi jotenkin vielä koristella... Kunhan nyt ensin saisi näitä tapetti- ja kattopulmia ja sähköistyksen hoidettua, niin voisi alkaa keskittyä muihin ulkonäköasioihin :)

Harrastehuoneeseen, jonne siis tulee biljardipöytä sekä kotibaari, hankin uuden keltaisen (yh, en pidä keltaisesta 1:1) kulmasohvan, joka täytynee verhoilla uudelleen kun saa aikaiseksi. Harrastehuone sai myös tapetit, oviseinälle maisematapetin joka on tulostettu ihan tavalliselle tulostuspaperille. Yhteen nurkkaukseen päätin kokeilla tiilikuvioista tapettia, joka sopikin sinne mielestäni hyvin ja sai jäädä. Tänne nurkkaan tulee kotibaari. Muualla tuli aivan iiihanaa tummanpunaista kuviollista tapettia.

1752696.jpg

Kissakin on sohvalla kuten meillä oikeassa kodissakin :)

1752711.jpg

1752724.jpg

Vihdoin ja viimein oli myös rahaa ostaa muuntaja ja valaisinkisko, että sain valoa Villa Kissankelloon. Vielä ei ole lamppuja kovin monessa huoneessa, mutta pikku hiljaa, niin kuin koko tämä projekti etenee. Ihanan ruusuinen pukeutumishuoneeni sai valot:

ENNEN

1752719.jpg

JÄLKEEN

1752732.jpg

Aulaan pääsi keväällä savityökurssilla tekemäni "Ruuvi-pöytä", josta tuli sitten vähän pienen puoleinen. Ei anneta sen häiritä!

1752722.jpg

Ja sitten kuvia valaistuista huoneista. Jostain syystä harrastehuoneen toinen seinävalaisin ei toimi, enkä ole vielä löytänyt vikaa. Luultavasti jossain minun huippuhyvissä liitoksissani... En ainakaan haluaisi uskoa että vika olisi kalliissa valmislampussa!

1752735.jpg

Keskimmäisestä aulasta. Portaikko on vieläkin käsittelemättä ja osa puolista irti, joten ne repsottaa. Alkaapa tuntua kun kirjoittaa tätä että kaikki on rempallaan ja kaiken kanssa on tekemistä. Mutta sehän onkin ihan totta! Tämä nukkekoti on vielä ihan alkutekijöissään, niin monta tuntia kuin olenkin värkännyt noiden lattioiden, tapettien ja lamppujen kanssa! Listoista nyt puhumattakaan. Ja kun niistä tuli puhe, niin kattolistahommelit on kokonaan edessä, koska en ole vielä löytänyt/keksinyt sopivaa kattomatskua, mikä olisi helppo laittaa ja näyttäisi paneelikatolta edes vähäsen, nuo johdot pitää saada jotenkin piiloon. Toki tänne voisi maalata ihan tavallisen "ruiskukatonkin", mutta ajan takaa puukattoa... Vielä tässä menee varmaan vuosikausia ennen kuin tämä on kovin yksityiskohtaiseksi rakenneltu nukkis. Mutta sisustusrakentajaa alkaa pikku hiljaa iskeä sisustuskärpänen 1:1 koossa lisäksi myös 1:12 :P

1752736.jpg

1752743.jpg

Tuplakuplaan unohdin tilata omat lamput. En muista onko tullut jossain yhteydessä selostettua, mutta jonkinlaiset grillitikkuviritelmät täytynee tehdä tuonne "doublen" sisään, että saa sinnekin valot. Ja kun ne saa paikalleen niin näkee, näkyvätkö valot edes tuon muovin läpi vai onko se niin paksua etteivät nukkiksen lamput jaksa valaista sen lävitse. Eihän tuon enää sinänsä valaista tarvitse, että sellainen kajastuskin riittäisi. Oikeassa Tuplakuplassa taitaa olla 3 lamppua ainakin niissä lattiamalleissa.

1752750.jpg

1752746.jpg

Tässä vielä kokonaiskuvaa niistä huoneista missä on valot. Vaan eipä näytä nyt palavan harrastehuoneen toinenkaan seinävalo.

1752754.jpg