Pitkästä aikaa sain nukkekotiprojektia jollain lailla edistymään. Vaikka vielä ei juuri ole huonekaluja eikä mitään kalusteita, niin teki mieli värkätä kaikkea pikkuista. Tässä sitten tuloksista vähän yleiskuvaa.

1375076.jpg

Tavaroita tulostin netistä ja sitten itse askartelin ne kokoon.

Tässä on pieni rasia, jonka sisäpuolen voisi sitten vielä koristella joskus, kun tietää että mihin käyttöön tämä tulee.

1369322.jpg

Nämä söpöt pienet dominopalikat ja pelikortit oli ihan pakko saada tehdä :) Hämmästyin kuinka näistä pikkuesineistä ottaa selvää pikkupallukoista ja korttien maista. Laatikot tein nyt pikaisesti noiden säilytystä varten, täytyy myöhemmin tehdä siistimmät.

1369338.jpg

Tässä on sanomalehtiä. Otsikoita lueskellessani naureskelin, miten saman päivän lehdessä etusivulla seilaa Titanic, seuraavalla aukeamalla Japaniin pudotetaan ydinpommi ja Kennedy murhataan... Takasivulle ehtii vielä vaatimaton uutinen siitä, että kuussa on käynyt ihmisiä.

1375060.jpg

Muutamat kirjoista tein selattaviksi, eli niissä on erilliset sivut. Loput tulostin takakansineen ja leikkasin askarteluveitsellä kapa-levyä ikäänkuin nidokseksi. Näin kirjoista tuli paksun ja "aidon" näköisiä.

1375065.jpg

Olohuoneeseen tein taulusarjan. Tulostin kukkien kuvat ja liimasin ne pikkupalasille kapa-levyä, jolloin taulut saavat vähän vahvuutta ja näyttävät nykyajan tauluilta. Nämä tulee sitten jonnekin olohuoneeseen vierekkäin. Kapalevyn näkyvät reunat maalasin sitten vielä valkoisella akryylimaalilla.

1375066.jpg

Viimeisimpänä sitten joitain epämääräisiä lp-levyjä. Tulostin joitain löytämiäni kansia, jotka sopivat noiden levyjen kokoon. Täytynee joskus etsiä jotain oikeita levynkansia musiikista josta pidän, ja tehdä niistä sitten noita koteloita. Mutta onpahan nyt sitten tekemistä nukkekotiinkin, kun siellä voi jo lukea ja kuunnella musiikkia sekä pelata pelejä. Vaikka ei siellä kyllä ole vielä asukkaitakaan :)

1375069.jpg